Do rúk

Svet sa stal miestom pri ktorom je tu tá správna osoba. Niekedy viem že pri nej nikdy nebude v mojom živote tma. Viem že vždy budem na ňu myslieť aj keď nie je pri mne. Mám pocit že myšlienka ktorú v sebe mám tak ma v skutočnosti drží pri živote. Bolo skvelé vyjadriť všetky tie city ktoré som dlhšie obdobie cítil. Naučila vnímať realitu v prítomnosti a viem že keď som s ňou všetky problémy dokážu zmiznúť. Niekedy ani nepotrebujem povedať všetky možné slová, aby som vyjadril pocity šťastia. Viem že do jej rúk sa veľmi rád zverím. Všetko má zmysel keď sa jej dokážem pozrieť do očí a upokojím sa. Lebo v skutočnosti mi nič viac ku samotnému životu netreba. Môžem v skutočnosti rásť a uvedomovať si že za čo môžem byť vďačný. Nebojím sa povedať že veľa vecí zvládnem, lebo keď príde búrka tak ju dokáže zdolať.

Mal som pocit že môj život predtým bol úplne iným, lebo som tú správnu osobu okolo seba nepoznal. Keď moja túžba povedať to na čom mi naozaj záleží bola pre mňa veľmi dôležitou. Ale vedel som že v živote je potrebné človeka spoznať ešte pred tým kým vyjadrím svoje city. Nie je to o tom že všetko človek povie a bude to naozaj vybavené. Lebo v živote tá odpoveď naozaj príde a treba ju prijať nech bude akákoľvek. Viem aké je to mať motýliky v bruchu, ale vedel som že je potrebné to najprv tej osoby na ktorej mi najviac záleží. A keď jej to poviem, tak potom to môžem neskôr vyjadriť ostatným ľudom teda tým ktorí sú mne blízkymi. Vedel som že v živote bolo potrebné nájsť človeka na ktorého sa naozaj môžem spoľahnúť. Jej objatie mi dáva silu v tomto svete ísť ďalej a veriť že dobro môže byť zaplnené láskou. Som za to v súčasnosti veľmi vďačný a nevnímam to ako určitú samozrejmosť.

Myslím si že moje šťastie som hľadal niekde kde v skutočnosti nebolo. Vytvoril som si ilúziu šťastia ktorá v reálnom živote nebola skutočnou. Mal som pocit že moje šťastie malo byť pri iných ľuďoch, ale v skutočnosti to tak nebolo. Celý život som sa pokúšal nájsť človeka ktorý by mi ukázal že v živote nič nie je nemožné. Keď som bol mladší, tak moje uvažovanie oveľa odlišnejšie ako je tomu dnes. Som rád že v skutočnosti môžem padnúť do rúk človeka čo mi prináša do života ten skutočný pokoj. Lebo cítim že už nič viac k svojmu životu nepotrebujem. Ale viem že je tu niekto pri kom sa ničoho nemusím báť. A tento pocit je tým najkrajším, lebo vďaka nej všetky obavy a pocity dokážu zmiznúť. Dokáže liečiť moju dušu či slovami alebo aj bez slov. Ten úsmev a to objatie mi dávajú silu vďaka ktorej dokážem žiariť. Či som s ňou alebo nie, tak v mojom srdiečku bude už navždy a nikto to nezmení a nezmení to ani žiadna iná žena.

Napriek všetkému vo svojom živote si uvedomujem že všetko potrebuje čas. A ja vždy verím že všetko v živote sa deje preto aby som tomu naozaj porozumel. Viem že v určitom momente cítim a niekedy je to silnejšie než ja sám. A cítim ako to konečne vo svojom vnútri dokážem pomenovať. Predtým som to tak nevedel, lebo som v živote to šťastie naozaj potreboval nájsť. Moja cesta ku samotnému šťastiu nebola jednoznačná, vždy tam existovali prekážky a obavy. A vždy moje obavy sa skladali s pocitov nad ktorými som nemal žiadnu kontrolu. Boli momenty kedy ma to prevalcovalo a nedokázal som veriť že môže existovať niečo krásne. Poznal som iné ženy a mal som pocit že s nimi naozaj budem šťastný, ale v skutočnosti nebolo. Mal som pocit že sa mi v tom celom citovom kolotoči zakrútila hlava. Sú dni kedy ma mrzí že osoba ktorú poznám nebola mojou prvou láskou, lebo keby to tak bolo všetko život by bol perfektný.

Myslím si že môj život by sa vyvíjal úplne inak a všetko by bolo oveľa lepšie. Málokedy sa pri niekom tak usmievam a smejem ako pri nej. Lebo vďaka nej viem že sa nestrácam a je mojim svetlom čo ma napĺňa láskou a pokorou. Ale napriek všetkým veciam v živote vnímam aj realitu a je potrebné si na tomto pocite neuletieť. Uvedomujem si že jediné čo môžem urobiť je byť za tento pocit byť vďačný. Prijal som to s pokorou a viem že už od života nič viac nepotrebujem. Ale zároveň sa pokúšam nemať veľké oči a viem že sú veci ktorým treba dať voľný priebeh. Uvedomujem si ako netreba na niečo tlačiť a ak sa má niečo stať postupne to nejakým spôsobom príde. Mám pocit posledný rok že sa to naozaj stalo a všetko sa deje korektným spôsobom. Nič sa nedeje preto aby mi to ublížilo, ale preto aby ma to niečomu naučilo. A život bol pre mňa obrovskou skúškou vedieť že je tu niekto komu dokázal vyjadriť city. Že som sa konečne nebál a bol to ten najlepší krok aký som spravil. Neľutujem to bez ohľadu na okolnosti čo sa môžu diať v budúcnosti.

Som vďačný že je tu tá správna osoba ktorej môžem povedať pravdu a nikdy jej tým neublížim. A zároveň voči nej vo veľkej miere cítim zodpovednosť ktorú viem že dokážem naplniť. Pre mňa bolo veľmi dôležité že som ju nesklamal a verím že ju nikdy ani nesklamem. Vždy dôverujem jej slovám a pocitom ktoré v skutočnosti má. Viem že je korektná a férová za čo si ju v skutočnosti veľmi vážim. Ak sa niečo nedá dokáže mi to otvorene povedať a o to jednoduchšie to dokážem prijať. Potom sa teším na ďalšie momenty ktoré v skutočnosti dokážu prísť. Dokážeme spoločne o svojich pocitoch rozprávať a preto všetko v živote dokáže byť oveľa ľahšie. Vďaka tomu v skutočnosti dokážeme rásť a rozvíjať sa po duševnej stránke. Vždy som túžil takého človeka vo svojom živote spoznať a som šťastný že sa to stalo. Neľutujem to ani v jeden jediný moment a určite to nikdy nebudeme ľutovať lebo viem že som svoje srdce otvoril správnemu človeku.

A som šťastný za všetky momenty ktoré som s ňou skutočne zažil a viem že ešte zažijem. Lebo vďaka nej dokážem mať dôveru v seba samého. Všetky pochybnosti ktoré som predtým mal tak dokázali okamžite zmiznúť. Som šťastný že mám s ňou tak silné prepojenie v každej sfére života. A viem že všetky veci v živote dokážeme zvládnuť spoločne. Že sa vždy budeme podporovať nech budeme robiť čokoľvek. Som šťastný že som sa dostal do jej rúk a že mám v nej skutočnú oporu. A môj život viem že bude naplnený pokojom, radosťou, láskou. Nebudem sa báť žiadnej ďalšej výzvy v živote ak to budem zažívať s ňou. Ku svojmu šťastiu v skutočnosti nepotrebujem až tak veľa, lebo už toľko snov sa v mojom živote dokázalo naplniť. Už ich v skutočnosti nie je až tak veľa, lebo mi stačí žiť v samotnej prítomnosti. Preto to čo cítim ma vo vnútri dokáže napĺňať láskou nielen voči sebe, ale aj voči tej správnej osobe a správnym ľudom.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.